Anne-Sophie Bak Rosenvinge
Vildvorde_s5.jpg

1:1

A temporary project executed in Vilvorde not far from Roskilde, Denmark.

The project was executed on a 5x5 m patch of soil, and comprises several multi-functional elements, meanwhile it is able to retain 2.1 m3 of rainwater - an important design parametre.

The elements were simple and consisted of four grass surfaces, two of which slope down with a black brick surface and a green sedum wall. The edges are made up of black-stained plywood, and across the facility a 5m long bench offers a place to relax and small footpath.

The project proposes how a rainwater container can also holds recreational potentials, and can be scaled up or down depending on the location, let it be in the countryside or the city.

The facility was made in a group of 5 and was a temporary installation.


2013